Pește Înnegrit Cajun
Rețeta de pește înnegrit Cajun este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 118 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de pulbere de fișier, pulbere de ceapă, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food.com are 15 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Tilapia Înnegrită Cajun, și Somon Înnegrit Cajun.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.