Pește Înnegrit

Pește Înnegrit
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Peștele înnegrit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 6,15 USD pe porție. O porție conține 691 calorii, 48G de proteine, și 54g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Pește Înnegrit, și Pește Înnegrit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați boia, muștarul uscat, ardeiul cayenne, chimenul, piperul negru, piperul alb, cimbru și sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Piper AlbPiper Alb
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie grea din fontă la foc mare până când este extrem de fierbinte, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă 3/4 cană de unt topit într-un vas puțin adânc. Înmuiați fiecare file în unt, întorcându-l o dată pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Presărați ambele părți ale fileurilor cu amestec de condimente și amestecați ușor amestecul pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Așezați fileurile în tigaie fierbinte fără aglomerare. Turnați cu grijă aproximativ 1 linguriță de unt topit peste fiecare file. Gatiti pana cand pestele are un aspect carbonizat, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile, puneți câte 1 linguriță de unt topit peste fiecare și gătiți până se carbonizează. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista