Pește În Papillote

Pește În Papillote
Pește En Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pește în Papillote, Pește în Papillote, și Pește În Papillote.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista