Pește Veracruz
Pește Veracruz este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție conține 435 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pene de var, maghiran, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pește Veracruz, Veracruz De Pește Cu Sos Verde, și Tostadas de pește, stil Veracruz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul Veracruz, prăjiți ceapa și usturoiul în câteva linguri de ulei de măsline până când sunt moi și translucide.
Adăugați roșiile, chili-ul, măslinele, caperele, oregano, maghiranul și frunza de dafin. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute pentru a reduce cantitatea de lichid si concentrati aromele. Gustați-l și adăugați sare după cum este necesar (aproximativ 1/2 linguriță de sare kosher ar trebui să o facă).pentru a obține peștele crocant și maro la exterior, trebuie să obțineți suprafața foarte uscată, să folosiți prosoape de hârtie și să încercați să obțineți cât mai multă umiditate de pe suprafață. Începeți să încălziți o tigaie din fontă la foc mediu.Când tigaia este foarte fierbinte, sare ușor și piperează ambele părți ale peștelui.
Adăugați un strop de ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Puneți peștele în tigaie și nu atingeți până când nu începe să se rumenească în jurul marginilor și nu se mai lipeste de tigaie. Întoarceți ușor și rumeniți cealaltă parte. Dacă gătiți bucăți mai groase de pește, Centrul ar trebui să citească 125 de grade F pe un termometru de citire instantanee.Când este gătit, farfuriați peștele. Se amestecă coriandrul tocat în sos. Acoperiți peștele cu sosul Veracruz și garnisiți cu câteva frunze de coriandru de rezervă și o pană de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa