Peștele umplut în foietaj ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 582 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați foi de foietaj, creveți, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon umplut în foietaj, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foietaj.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura: topiți untul sau margarina într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se sotează ceapa, țelina și pătrunjelul până când toate legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
țelină
Ceapă
3
Se amestecă în carne de crab, creveți și vermut. Condimentează cu sare, piper și sos de ardei iute; gatiti pana cand crevetii se termina de gatit (va fi roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Crabmeat
Vermut
Piper
Creveți
Sare
4
Se amestecă în pesmet, puțin câte puțin. Când amestecul se ține bine, nu mai adăugați pesmet. Gustați și adăugați mai multe condimente (sare, piper și sos de ardei iute), dacă este necesar. Puneți acest amestec deoparte pentru a-l lăsa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Pesmet
Condimente
Piper
Sare
5
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Rulați 1 foaie de foietaj pe o suprafață plană. Aluatul foietaj, odată rulat, ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/3 până la 1/4 inch și suficient de mare pentru a pune peștele deasupra acestuia și să aibă în continuare foietaj pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Pește
Rola
7
Așezați unul dintre fileurile de pește deasupra foietajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Foi De Patiserie Cu Puf
8
Întindeți amestecul de umplutură uniform peste fileul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pește
9
Așezați fileul rămas peste umplutură. Tăiați patiseria în jurul filetelor în aproximativ forma unui pește. Salvați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Pește
10
Rulați a doua foaie de foietaj la aproximativ 1/3 până la 1/4 inch grosime. Cearșaf a doua foaie peste fileuri umplute, asigurându-vă că există suficient de foaia de sus pentru a tuck sub foaia de jos de foietaj. Tăiați foaia superioară de patiserie cu aproximativ 1/2 inch mai mare decât foaia inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Rola
11
Periați partea inferioară a foii de patiserie de sus cu apă și puneți-o sub foaia inferioară de foietaj apăsând ușor pentru a încadra complet peștele și pachetul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Umplutură
Apă
Pește
12
Așezați pachetul sigilat pe foaia de copt pregătită și lăsați-l să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
În timp ce pachetul se răcește, întindeți resturi de patiserie. Din resturi se taie aripioare, un ochi și 'buze'. Atașați decupajele la pachetul răcit cu puțină apă. Folosiți o linguriță inversată pentru a face indentări în foietaj pentru a semăna cu solzii de pește, dar nu perforați patiseria. Chill întregul pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Apă
Pește
Rola
14
În timp ce pachetul se răcește, Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți peștele din frigider și periați pachetul cu gălbenușurile de ou. Măsurați grosimea ambalajului în partea sa cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Pește
16
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți peștele timp de 10 minute în plus pe inch de grosime măsurată. Testați pentru coacere prin introducerea unui termometru în ambalaj, când temperatura atinge 140 de grade F (70 de grade C) peștele este terminat de gătit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.