Pește-Spadă Spiedini

Spadă Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 336 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, friptură de pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pește-Spadă Spiedini, Spadă Spiedini - Giada De Laurentiis, și Spadini de pește-spadă cu firimituri de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați uleiul cu herbes de Provence și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Adăugați cuburile de pește-spadă și aruncați pentru a acoperi. Infilați o șesime din cuburile de pește-spadă și 1 felie de pancetta pe fiecare dintre cele 6 frigarui (sau crenguțe de rozmarin înmuiate), înfășurând pancetta în jurul peștelui în timp ce mergeți.
Grătiți spiedini la foc mare, rotind ocazional, până când peștele-spadă este gătit și ușor carbonizat, 8 până la 9 minute.
Transferați în farfurii și serviți.