Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie, Mărar Și Castraveți

Pește-spadă la grătar cu sos de lămâie, mărar și castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, fripturi groase de pește-spadă, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper, și File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți.
Instrucțiuni
Puneți castravetele într-un castron mediu.
Adăugați sucul de lămâie și zahărul, aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper după gust. Se amestecă uleiul de măsline, mărarul, șalota și menta și se adaugă mai multă sareși piper, dacă este necesar.
Lăsați să stea 30 de minute pentru a permite aromelor să se căsătorească. Gustați din nou pentru condimentare chiar înainte de servire și reglați dacă este necesar. Grătiți peștele-spadă: curățați și ungeți grătarele pe un grătar cu gaz și încălziți grătarul la mediu înalt sau pregătiți un foc de cărbune mediu-fierbinte. Între timp, acoperiți generos ambele părți ale peștelui-spadă cu ulei și condimentați ambele părți cu sare.
Lăsați peștele să stea la temperatura camerei timp de 15 minute (în timp ce grătarul se încălzește). Grătiți fripturile de pește-spadă direct peste sursa de căldură (acoperite pe un grătar cu gaz, descoperite pe un grătar cu cărbune), fără a atinge, până când au urme bune de grătar, 2 până la 4 minute. Întoarceți fripturile și grătiți până când a doua parte are urme bune de grătar și peștele este făcut după bunul plac, încă 2 până la 4 minute. (Verificați dacă este coaptă prin feliere într-una dintre bucățile mai groase.)
Se servește imediat, acoperit cu sosul de castraveți. Sugestii De Servire
Dovlecel la grătar cu ulei de Arpagiceste partea perfectă pentru acest fel de mâncare.
pe baza a șase porții, calorii
40, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.