Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Curry De Nucă De Cocos

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Pește-spadă la grătar cu sos de Curry de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 850 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bulion de pui, pastă de curry thailandeză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Somon la grătar cu sos Curry thailandez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Periați peștele-spadă cu 3 tbs ulei și presărați sare și piper. Grill 7 minute pe o parte peste foc mediu fierbinte.
Scoateți în platou și stoarceți sucul dintr-un var peste pește. Cort cu folie de aluminiu și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce fripturile sunt la grătar, sotati ceapa verde și ghimbirul în ulei.
Se adaugă bulionul de pui și se fierbe până se reduce la o glazură, aproximativ 1-2 minute.
Se adaugă pasta de curry și sucul de var rămas și se sotează până se parfumează.
Adăugați roșii și gătiți până când bucățile de roșii încep să se descompună.
Adăugați lapte de cocos și fierbeți aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner]()
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.