Pește-Spadă La Grătar Cu Gust De Măsline-Busuioc

Pește-spadă la grătar cu gust de măsline-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și pescatariană are 491 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți gust de măsline-busuioc, fripturi de pește-spadă, piper măcinat mccormick gourmet recipe box și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește-spadă cu gust de măsline, Pinenut și pătrunjel, Pește-Spadă Cu Gust De Măsline, Nuci De Pin Și Pătrunjel, și Pește-spadă la grătar cu gust de susan-Scallion.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Ungeți peștele spadă uniform cu ulei de măsline și presărați cu 1/2 linguriță. sare și piper alb.
Grill pește-spadă, acoperit cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Păstrați cald.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Așezați orezul într-o tigaie medie și amestecați în 2/3 cană gust de busuioc de măsline. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Împărțiți amestecul de orez între 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 friptură de pește-spadă. Lingura rămasă de măsline-busuioc savura peste pește-spadă și amestec de orez. Se acoperă uniform cu verdeață mixtă pentru copii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.