Pește-Spadă Involtini Messinese
Pește-spadă Involtini Messinese este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,95 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 50g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline virgin, coajă de portocală, pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Involtini di Melanzane, Vinete Involtini, și Vinete Involtini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aplatizați fiecare bucată de pește-spadă între foi de hârtie de ceară unsă sau folie de aluminiu până la o grosime de 1/8 inci și așezați-o pe o suprafață rece.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până la fumat și adăugați ceapă spaniolă, hamsii, 2 linguri de nuci de pin și 2 linguri de coacăze. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste usor si adaugati coaja de portocala si pesmet. Gatiti 5 minute mai mult până când firimiturile au prăjit, se îndepărtează de la căldură și se lasă să se răcească.
Adăugați pătrunjelul și amestecați. Împărțiți amestecul de firimituri între bucățile de pește-spadă și rulați-l ca o rolă de jeleu și fixați-l cu o scobitoare.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați sosul de roșii, restul de nuci de pin, coacăze, măsline siciliene, ardei iute și vin alb și dați la fiert.
Turnați sosul într-un vas de faianță rezistent la cuptor și aranjați involtini peste și în sos.
Se introduce în cuptor și se coace 25 de minute, până când peștele este gătit.
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.