Pește-Spadă Fluture

Pește-Spadă Fluture
Butterfly Swordfish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 15,29 USD pe porție. O porție conține 1037 calorii, 134g de proteine, și 51G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, frunze proaspete de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați Butterfly Cupcakes, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele-spadă cu apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Presărați ușor fiecare friptură cu boia de ardei pe ambele părți. Apoi presărați fiecare parte a fripturilor cu condimente de piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Lăsați fripturile să stea 20 de minute înainte de a grăta pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4
Combinați vinul alb, untul și pătrunjelul într-un castron mic. Ungeți ușor fiecare friptură cu amestecul de vin. Gătiți peștele-spadă timp de aproximativ 5 până la 10 minute pe fiecare parte peste cărbuni fierbinți sau pe grătarul cu gaz. Acestea ar trebui să fie fragede atunci când sunt testate cu o furculiță. Lăsați peștele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Pește-spadăPește-spadă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista