Pește-spadă dulce și acru Sicilian

Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Peștele-spadă dulce și acru Sicilian ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de vin, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Pește-spadă Sicilian cu legume dulci și acre, Pește-spadă dulce și acru, și Ton Sicilian dulce și acru.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe peștele-spadă.
Combinați peștele-spadă și 2 1/2 lingurițe de făină într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați ușor pentru a acoperi.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare.
Adăugați pește-spadă; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de făină, capere și stafide; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă sucul de scoici, vinul, pasta de roșii și apa; aduceți la fierbere.
Adăugați măsline, oțet și zahăr; gatiti 1 minut. Se amestecă pătrunjelul.
Serviți sosul cu pește-spadă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.