Pește-spadă de usturoi-var

Peștele-spadă cu usturoi-lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 136g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1542 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 16,92 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 12 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Pește-Spadă De Usturoi-Var, Pește-Spadă Cu Var De Ghimbir, și Pește-Spadă De Ghimbir-Tei.
Instrucțiuni
Combinați sucul, coaja, uleiul, pasta, usturoiul, sarea, zahărul și piperul.Marinați peștele cel puțin 3 ore.Se fierbe 5-7 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.