Pește-spadă cu sparanghel parfumat de cimbru
Peștele-spadă cu sparanghel parfumat de cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 459 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, miere de floare de portocal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pilaf Cu Parfum De Cimbru, Pește-Spadă Cu Cimbru De Lămâie, și Cartofi Festonați cu parfum de cimbru.
Instrucțiuni
Frecați peștele-spadă cu sare și piper, periați-l generos cu ulei de măsline și lăsați să stea până când este gata de utilizare.
Așezați sucurile de portocale și lămâie într-o cratiță mică la foc mediu-mare și gătiți până se reduce la 1/3 cană, 10 până la 12 minute. Reduceți focul la minim, amestecați 1 linguriță de miere și gustați sosul de portocale; ar trebui să fie frumos dulce și acru. Dacă este prea tartă, adăugați mai multă miere.
Lăsați sosul să gătească încă un minut. Condimentați sosul cu sare după gust și păstrați-l cald până când este gata de servit.
Aprindeți grătarul și preîncălziți-l la înălțime sau preîncălziți broilerul.
Grătiți peștele-spadă pe un grătar uns poziționat la 5 inci deasupra cărbunilor strălucitori sau fierbeți-l, până când este gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Peștele se face atunci când doar fulgi atunci când prodded cu o furculiță.
Transferați peștele pe o farfurie și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare cu usturoiul.
Adăugați sparanghelul și gătiți, aruncând, timp de 1 minut.
Adăugați bulionul de pește și cimbru și dați la fiert. Acoperiți tigaia și gătiți sparanghelul până când este verde strălucitor și crocant-fraged, 3 până la 5 minute.
Transferați sparanghelul pe o farfurie. Continuați să gătiți amestecul de pește Până când este redus și siropos, 3 până la 5 minute. Împărțiți sparanghelul în 4 farfurii și stropiți amestecul de pește pe el. Aranjați o friptură de pește pe fiecare farfurie și stropiți sosul de portocale peste sparanghel și pește.
Stropiți puțin ulei de măsline peste fiecare porție și presărați sare de mare deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.