Pește-spadă cu cremă de praz
Peștele-spadă cu cremă de praz este un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 23 de porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, vin, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește-spadă cu cremă de Cilantro-Lime, Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos, și Cremă de supă de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mare.
Periați peștele cu ulei. Grătar 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Adăugați ingredientele rămase; gatiti la foc mic pana se topeste crema de branza si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Serviți pește acoperit cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.