Ceviche de pește-spadă necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,45 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Funcționează bine ca fel principal din America de Sud. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele-spadă în pătrate de 1/2 inch. În recipientul nemetalic combinați peștele și 1 cană suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Pește-spadă
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Se lasa la marinat 30 de minute la frigider.
3
Scurgeți și aruncați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4
Transferați peștele într-un bol de amestecare. În castron combinați peștele-spadă cu 1 lingură de suc de lămâie și ingredientele rămase. Se aruncă bine și se răcește cel puțin o oră sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Pește-spadă
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6
Se servește rece în pahare răcite sau pe farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.