Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele-spadă ars cu sos de roșii-măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cățel de usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ton Ars Cu Sos De Citrice, Roșii Și Măsline, Pește-spadă ars cu Coulis de roșii-șofran, și Pui la tigaie cu gust de roșii-măsline pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.