Pește Sicilian Pâine
Peștele Sicilian Pane este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente, ulei de măsline, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), Supă De Pește Siciliană, și Pește Sicilian Și Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l. Într-o dimensiune medie, castron larg se amestecă pesmet, condimente italiene, patrunjel, sare de usturoi, sare și piper. Se acoperă ușor peștele cu ulei de măsline, apoi se înmoaie în amestecul de pesmet. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și puneți peștele pregătit pe foaia de cookie căptușită cu folie pentru a minimiza curățarea. Gatiti timp de 3 minute si intoarceti pestele o data. Gatiti nu mai mult de 7 minute in total acest lucru va depinde de tipul de peste. Mangia bene!