Pește Prăjit Și Dovlecei Cu Sos Picant De Roșii

Pește Prăjit Și Dovlecei Cu Sos Picant De Roșii
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Pește prăjit și dovlecei cu sos picant de roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1319 calorii, 37g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 6,29 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pește, ou, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Cum se gătește: pește prăjit cu sos picant de tamarind (pla rad prig), Prăjituri de pește cu crustă de mămăligă cu sos picant de roșii, și Fettuccine Cu Sos Picant De Dovlecei-Roșii.

Instrucțiuni

1
Se spală și se usucă fileurile de pește, se condimentează cu sare și piper, apoi se presară cu sucul de 1 lămâie, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De PeșteFile De Pește
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Amestecați făina, firimiturile de pâine și boia de ardei împreună într-un castron.Curățați dovlecelul și feliați-l în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Înveliți dovleceii cu amestecul de făină, apoi prăjiți pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul oil.In același ulei gătește ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați sosul de roșii, harissa, usturoiul, sarea și piperul. Gatiti, neacoperit, la foc mediu timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
HarissaHarissa
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați sucul de lămâie rămasă în sosul de roșii.În timp ce gătiți, încălziți 1/2 inch de ulei de canola într-o tigaie. Înmuiați fileurile de pește în amestecul de făină, ou bătut și din nou în amestecul de făină. Se prăjește în uleiul fierbinte până când peștele este gata, ar trebui să fie fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Așezați peștele și dovleceii într-un vas de servire superficial și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista