Pește Prăjit În Stil Kerala

Pește Prăjit În Stil Kerala
Această rețetă face 2 porții cu 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 39 de fani. Un amestec de fripturi de pește cu carne fermă, nucă de cocos, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Varză Thoran(Varză Prăjită În Stil Kerala), Curry de pește Kerala (meen Molee), și Kerala Stil Pomfret Fry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți boabele de piper, frunzele de curry, semințele de fenicul, semințele de chimen și nuca de cocos într-o tigaie din fontă și prăjiți la foc mic, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați turmeric și macinați într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Frecați amestecul uniform peste pește și lăsați-l să se marineze cel puțin 20 de minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu până la sclipire. reduceți căldura la mediu-scăzut. Glisați ușor peștele și gătiți, întorcându-l o dată, până când este gătit, maro intens și fulgi de carne ușor cu o furculiță. Peștele ar trebui să aibă o culoare aurie aproape carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți, scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și serviți imediat cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista