Pește Prăjit În Stil Kerala
Această rețetă face 2 porții cu 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 39 de fani. Un amestec de fripturi de pește cu carne fermă, nucă de cocos, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Varză Thoran(Varză Prăjită În Stil Kerala), Curry de pește Kerala (meen Molee), și Kerala Stil Pomfret Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți boabele de piper, frunzele de curry, semințele de fenicul, semințele de chimen și nuca de cocos într-o tigaie din fontă și prăjiți la foc mic, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Lăsați amestecul să se răcească.
Adăugați turmeric și macinați într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente.
Frecați amestecul uniform peste pește și lăsați-l să se marineze cel puțin 20 de minute și până la 3 ore.
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu până la sclipire. reduceți căldura la mediu-scăzut. Glisați ușor peștele și gătiți, întorcându-l o dată, până când este gătit, maro intens și fulgi de carne ușor cu o furculiță. Peștele ar trebui să aibă o culoare aurie aproape carbonizată.
Scoateți, scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și serviți imediat cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.