Pește Prăjit Cu Susan
Peștele prăjit cu susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 468 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de snapper, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Pește Cu Crustă De Susan, Pește de susan crocant, și Bastoane De Pește De Susan.
Instrucțiuni
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți făina pe o bucată de hârtie de ceară.
Așezați fiecare File sau pește întreg în făină și acoperiți bine ambele părți. Îndepărtați orice exces.
Adăugați semințele de susan în făina rămasă și amestecați bine.
Așezați o farfurie mare sau un platou.
Într-un recipient mare de mică adâncime, bateți ouăle cu uleiul de susan. Înmuiați fiecare pește sau file în amestecul de ouă, apoi în amestecul de făină-susan, acoperindu-l bine și așezați-l pe platou. Când toți peștii sunt acoperiți, puneți platoul la frigider pentru aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 20
Așezați o grătar pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor.
Puneți 4 plăci rezistente la cuptor în cuptor pentru a se încălzi.
Se toarnă uleiul de arahide într-o tigaie mare și grea sau se sotează la o adâncime de 1/2 inch.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează (375). La fel cum suprafața începe să se onduleze, scoateți peștele din frigider și așezați cât mai mulți în tigaie, fără a se aglomera, cu carnea în jos.
Se prăjește peștele 3 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Transferați bucățile gătite pe grătar pentru a rămâne calde în timp ce terminați de gătit restul. Împărțiți peștele între plăcile încălzite și stropiți-le cu sos fierbinte.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris