Pește Prăjit

Pește Prăjit
Peștele prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $9.96 pe portie. O porție conține 1200 calorii, 71G de proteine, și 80g de grăsime. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pește Întreg Prăjit, Pește Prăjit, și Pește Întreg Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Începeți prin pregătirea bazei de legume pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BazaBaza
PeștePește
3
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați vinetele, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 10 minute până când sunt fragede. Puneți deoparte pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
5
Adăugați dovleceii în tigaie și gătiți în același mod până se înmoaie și scoateți-l în platou cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați la tigaie, hamsii zdrobite, ceapă, usturoi și fenicul. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute pana se caramelizeaza, apoi adaugati rosiile si pasta de rosii si gatiti inca 5 minute pana se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și adaugă fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
HamsiiHamsii
TomateTomate
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați toate legumele împreună într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Acum pregătește peștele. Pune-ți vânzătorul de pește să pregătească bucata de coadă a peștelui tău, astfel încât să fie curățată și dezosată și gata de plecare când ajungi acasă. Începeți prin a marca vertical peștele în 4 locuri, cu pielea în sus, astfel încât tăieturile să străpungă pielea și să dezvăluie carnea. Pregătiți untul compus din busuioc tocând jumătate din busuioc și amestecându-l cu untul la temperatura camerei până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc
PeștePește
9
Condimentați bucata de pește cu sare și piper și ungeți vârful peștelui cu unt de busuioc, apoi luați peștele întreg și transferați-l în tava de prăjire și așezați-l deasupra patului de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PeștePește
UntUnt
BusuiocBusuioc
10
Presărați peștele cu unt cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
PeștePește
11
Se introduce în cuptorul fierbinte și se prăjește timp de 12 până la 15 minute pentru mediu rar, apoi se termină sub broiler timp de 2 minute pentru a crocanta pielea. Nu gătiți prea mult, altfel peștele va fi uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a servi, porționați peștele de-a lungul marcajelor, serviți cu o lingură de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
13
Puneți pâine, ierburi, usturoi și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți textura firimiturilor de pâine grosieră. Ar trebui să fie un verde vibrant din uleiul de măsline și ierburile. Se condimentează bine cu sare și piper și se prăjește la foc mediu într-o tigaie mare de sote până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PâinePâine
IerburiIerburi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista