Pește Provensal
Pestele provensal este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de halibut, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Pește Provensal, Emerils Pește Provensal, și Pește Provensal La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 191°.ungeți ușor un vas de copt suficient de mare pentru a ține fileurile perfect într-un singur strat.
Așezați fileurile în vasul de copt pregătit, condimentați ușor cu sare și piper și stropiți cu vinul. Aranjați feliile de roșii deasupra peștelui, suprapunându-le ușor dacă necessary.In un castron mic, se amestecă împreună 2 Tbs. din uleiul de măsline, usturoiul, tarhonul, pătrunjelul și cimbru. Lingurați amestecul de plante uniform peste roșii, condimentați cu sare și piper și presărați firimiturile de pâine.
Stropiți cu restul de 1 Tbs. ulei de măsline.
Coaceți până când firimiturile de pâine se rumenesc deasupra și peștele este opac pe tot parcursul, 25 până la 30 de minute.
Serviți imediat, direct din vasul de copt.
Servește 4.Adaptat din Williams-pește Sonoma pentru cină (Weldon Owen, 2009).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.