Pește Proaspăt! Sare și piper semi-vindecat Hamachi sashimi

Pește Proaspăt! Sare și piper semi-vindecat Hamachi sashimi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper de Alep, bloc rotund de sare, flounder cu coadă galbenă de calitate sushi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sashimi Hamachi sălbatic cu vinaigretă Curry verde de nucă de cocos și ghimbir, Salată de Crab cu roșii Semi-uscate și lămâie vindecată cu zahăr, și Creveți ouzo vindecați cu sare.
Instrucțiuni
Răciți blocul de sare în frigider timp de cel puțin 2 ore.
Tăiați coada galbenă în felii groase de 1/2 inch.
Așezați feliile de pește pe blocul de sare răcit și dați-le la frigider timp de 10 minute. Apoi întoarceți bucățile de pește, astfel încât cealaltă parte să intre în contact cu sarea și dați-le la frigider încă 5 minute.În timp ce peștele se vindecă, zdrobiți boabele de piper Tellicherry, green și Szechuan cu partea plată a unui cuțit mare, a unui pounder de carne sau a fundului unei tigaie grele.
Se amestecă boabele de piper împreună cu Alepul pepper.To serviți, împrăștiați ardeiul și ceapa peste pește și serviți pe blocul de sare cu feliile de var
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.