Pește Proaspăt La Cuptor Cu Roșii Și Busuioc

Pește Proaspăt La Cuptor Cu Roșii Și Busuioc
Peștele proaspăt de roșii și busuioc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 591 calorii, 81G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 7,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, scallion, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Rețete similare includ Pește La Cuptor Cu Roșii-Busuioc, Pește De Roșii Feta-Busuioc, și Pește la cuptor cu Pesto de lămâie-busuioc.

Instrucțiuni

1
Adăugați sos de roșii pe fundul unui vas de copt.Clătiți filetele de pește și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Presărați sare și piper după gust pe ambele părți și pește și puneți-l într-un vas de copt.Îmi place să-mi stropesc și fileurile cu un pic de condimente de pește, sau sare aromată, după gust.Pe o tăietură, tocați scallions și tocați busuiocul.Adaug pesmetul chiar la grămada de ierburi proaspete și toacă aproximativ.Acoperiți fileurile cu amestecul de ierburi și pesmet, apoi acoperiți cu feliile de roșii proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Condimente De PeșteCondimente De Pește
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți într-un cuptor de 375 de grade timp de 20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista