Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan

Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele poșat cu ghimbir și bulion de susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 231 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pește gros, oțet de vin de orez, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc, Pui Poșat Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, și Un vas de varză de pui cu bulion de ghimbir de susan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul într-o tigaie adâncă sau wok cu oțet, apoi se adaugă ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați boabele de soia, broccoli și partea cărnoasă a frunzelor chinezești, apoi așezați ceapa de primăvară și peștele deasupra. Acoperiți și gătiți încă 4-5 minute până când peștele doar fulgi. Ridicați cu grijă peștele, aruncați ghimbirul și amestecați frunza Chineză rămasă și uleiul de susan. Se toarnă în boluri, se acoperă cu peștele și se presară cu semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Revista