Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan

Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele poșat cu ghimbir și bulion de susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 231 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pește gros, oțet de vin de orez, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc, Pui Poșat Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, și Un vas de varză de pui cu bulion de ghimbir de susan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul într-o tigaie adâncă sau wok cu oțet, apoi se adaugă ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați boabele de soia, broccoli și partea cărnoasă a frunzelor chinezești, apoi așezați ceapa de primăvară și peștele deasupra. Acoperiți și gătiți încă 4-5 minute până când peștele doar fulgi. Ridicați cu grijă peștele, aruncați ghimbirul și amestecați frunza Chineză rămasă și uleiul de susan. Se toarnă în boluri, se acoperă cu peștele și se presară cu semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Revista