Peștele picant sotat cu măsline și roșii Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de portocale, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pește Picant Sotat Cu Măsline Și Roșii Cherry, Pește picant sotat cu măsline și roșii, și Pește sotat cu roșii picante și măsline.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Adăugați jumătate de pește în tigaie și saut-ul până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați peștele pe platou. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Adăugați pătrunjel și ardei roșu zdrobit în aceeași tigaie;saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați roșiile, măslinele și usturoiul; saut până când roșiile sunt moi și suculente, aproximativ 2 minute. Sos de sezon cu sare și piper; lingura peste pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.