Pește picant sotat cu măsline și roșii Cherry

Pește picant sotat cu măsline și roșii Cherry
Peștele picant sotat cu măsline și roșii Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de portocale, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pește Picant Sotat Cu Măsline Și Roșii Cherry, Pește picant sotat cu măsline și roșii, și Pește sotat cu roșii picante și măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Adăugați jumătate de pește în tigaie și saut-ul până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați peștele pe platou. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Adăugați pătrunjel și ardei roșu zdrobit în aceeași tigaie;saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați roșiile, măslinele și usturoiul; saut până când roșiile sunt moi și suculente, aproximativ 2 minute. Sos de sezon cu sare și piper; lingura peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista