Pește Marocan Tajine
Peștele marocan Tajine este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $33.67 pe portie, această rețetă acoperă 92% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2725 calorii, 246g de proteine, și 128g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, ulei de măsline extravirgin, pudră de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Marocan Tajine, Marocan Ciob Oală Tajine, și Tajine De Pui Marocan.
Instrucțiuni
Se toacă fin pătrunjelul și usturoiul și se pun într-un castron mediu.
Adăugați toate condimentele și 2 linguri de ulei. Aruncați împreună cu mâinile.Tăiați cartofii în cercuri groase de 1/3 inch. Tăiați roșiile în sferturi. Se toacă ceapa în 6 pene. Tăiați ardeii grași în inele mari. Tăiați sparanghelul.Puneți toate legumele pe un vas mare de copt sau pe o tigaie tajine, nu există nicio metodă pentru a le îngrămădi.
Stropiți restul de ulei de măsline peste legume. În acest moment, luați puțin din toate condimentele folosite și presărați ușor peste legume (doar câteva ciupituri din fiecare).Luați păstrăvul întreg și umpleți o mână mică de amestec de pătrunjel în fiecare (Aceasta ar trebui să fie aproximativ o treime din amestec pentru toți peștii) . Frecați puțin ulei de măsline pe păstrăv dacă doriți să-l ajutați să crape pielea.Luați o treime din amestecul de pătrunjel și acoperiți uniform legumele pe tigaie.
Așezați peștele deasupra legumelor și acoperiți peștele cu amestecul de pătrunjel rămas.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° timp de aproximativ o oră sau până când peștele este crocant la exterior și legumele sunt rumenite și prăjite.Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.