Pește La Grătar În Stil Japonez
Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper, sake, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați BOL TERIYAKI ÎN STIL FERMĂ JAPONEZĂ LA GRĂTAR, Pește La Grătar În Stil Spaniol, și Tacos De Pește Japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, combinați toate ingredientele într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se scoate imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Aranjați fileurile de pește într-un vas adânc de copt și turnați marinada peste. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore sau peste noapte, întorcând peștele ocazional.
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar. Ungeți grătarul pentru grătar sau un grătar perforat.
Scoateți peștele din marinată și uscați-l.
Periați sau pulverizați fileurile pe ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați peștele, cu carnea în jos, pe grătar și grătiți timp de 10 minute pe inch de grosime, rotind o dată la jumătate. Un file de pește se face atunci când începe să se descuameze atunci când este testat cu o furculiță în partea cea mai groasă.
Se scoate de pe grătar, se condimentează cu sare și piper și se servește fierbinte, garnisit cu felii proaspete de lămâie.
Din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru grătarul peștilor de Karen Adler și Judith Fertig. Copyright 2010 de Karen Adler și Judith Fertig; fotografii copyright 2010 de Joyce Oudkerk Pool. Publicat de Harvard Common Press.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.