Pește La Grătar Cu Unt De Portocale Și Rozmarin Din Sevilla

Pește La Grătar Cu Unt De Portocale Și Rozmarin Din Sevilla
Peștele la grătar cu unt de portocale și rozmarin din Sevilla este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de hamsii, unt, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Marmeladă De Portocale Din Sevilla, Burgeri din Sevilla cu gust de măsline-portocaliu, și Marmeladă De Portocale Și Fasole De Vanilie Din Sevilla.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista