Pește la grătar cu sos de tarhon
Pește la grătar cu sos de tarhon necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,17 USD per porție. Acest fel principal are 413 calorii , 70 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Un amestec de file de snapper, amidon de porumb, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ pește asiatic la grătar , pește cu ciuperci de tarhon și pui cu sos de cremă de tarhon cu vin alb .
Instrucțiuni
Puneți peștele pe un 15 inchi ușor uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Prăjiți 4 inchi de la căldură timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Între timp, într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă mierea, vinul, sucul de lămâie, sarea de usturoi și coaja de lămâie. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă tarhonul.