Pește la cuptor cu roșii și Harissa

Pește la cuptor cu roșii și Harissa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt cu roșii și Harissan. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. O porție conține 334 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de usturoi, snapper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Hoagies Falafel la cuptor cu sos de roșii Harissa și Tzatziki, Pește La Cuptor Cu Roșii-Busuioc, și Pește rege la cuptor / Cod în sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor un vas mare de copt. Faceți trei tăieturi diagonale pe fiecare parte a peștelui prin partea cea mai groasă a cărnii pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați usturoiul, harissa și uleiul de măsline într-un vas mic. Puneți 2 lingurițe de amestec de harissa în cavitatea peștelui și întindeți restul pe ambele părți ale peștelui, frecându-l în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HarissaHarissa
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
3
Așezați două felii de lămâie în cavitatea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
PeștePește
4
Aranjați feliile de ceapă într-un strat pe vasul de copt. Se acoperă cu feliile de roșii, cimbru și feliile de lămâie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați peștele deasupra și coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 2530 de minute, sau până când carnea este opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați ceapa și Roșia într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
7
Așezați peștele deasupra și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista