Peștele copt cu nucă de cocos Zippy ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 530 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de unt, nucă de cocos, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Zippy Asiatice Tacos Cu Pește, Zippy Asiatice Tacos Cu Pește, și Pește la cuptor cu nucă de cocos, tei și ardei iute cu pene de cartofi Thailandezi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele opt ingrediente. Într-un alt castron puțin adânc, combinați nuca de cocos și firimiturile de pâine. Înmuiați fileurile în amestec de unt, apoi acoperiți cu amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Transfer la un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se coace la 425 la 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este SeaGlass rosul de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.