Pește gătit cu pergament, usturoi de primăvară și cimbru

Peștele gătit cu pergament cu Moreluri, usturoi de primăvară și cimbru necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $17.6 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Pește De Primăvară În Pergament, Pește de ghimbir-usturoi în pergament, și Somon Mediteranean Gătit În Pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați ciupercile morel într-o tigaie uscată la foc mediu și presărați sare și piper negru. Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile isi elibereaza sucul si sucul se evapora, aproximativ 5 minute.
Presărați fileuri de halibut cu sare și piper negru pe ambele părți.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți fileurile de halibut până se rumenesc la exterior, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele din tigaie și lăsați-l deoparte.
Gatiti si amestecati scapele de usturoi in aceeasi tigaie folosita pentru a gati pestele pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ciupercile morel și cimbru cu scapele de usturoi până se combină.
Îndoiți o bucată de hârtie pergament în jumătate transversal. Folosiți foarfece pentru a tăia o formă de inimă foarte mare de valentine din hârtia pliată, cât mai mare posibil. Repetați cu pergamentul rămas pentru a face 4 forme mari de inimă.
Deschideți formele inimii; periați părțile drepte ale inimilor cu ulei de canola.
Așezați 1/4 amestec de ciuperci morel în jumătatea stângă (unoiled) a fiecărei inimi.
Așezați un file de halibut pe amestecul de ciuperci.
Presărați pește cu sare și piper negru.
Îndoiți jumătatea dreaptă unsă a inimii peste pește. Îndoiți aproximativ 1/4 inch de hârtie pergament, începând de la capătul rotunjit și mergeți până la punct, pliați pe măsură ce mergeți. Îndoiți marginea a doua oară pentru a închide peștele și ciupercile într-un pachet cu o margine dublă pliată, sigilată.
Lăsați aproximativ 1/4 inch din punctul de jos desfăcut.
Folosiți un pai introdus în fundul deschis pentru a sufla aer în mănunchi, făcându-l să se umfle ca un balon mic. Răsuciți fundul închis pentru a închide aerul.
Așezați mănunchiuri de pergament pe 2 foi de copt; nu lăsați mănunchiurile să se atingă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele nu mai este translucid în centru, aproximativ 15 minute.
Pentru a servi, farfuriați fiecare porție și tăiați cu grijă pergamentul pentru a dezvălui peștele, ciupercile și sucurile. Bundle va elibera abur fierbinte când este deschis.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.