Pește gătit cu pergament, usturoi de primăvară și cimbru

Pește gătit cu pergament, usturoi de primăvară și cimbru
Peștele gătit cu pergament cu Moreluri, usturoi de primăvară și cimbru necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $17.6 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Pește De Primăvară În Pergament, Pește de ghimbir-usturoi în pergament, și Somon Mediteranean Gătit În Pergament pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați ciupercile morel într-o tigaie uscată la foc mediu și presărați sare și piper negru. Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile isi elibereaza sucul si sucul se evapora, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ciuperci MorelCiuperci Morel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați fileuri de halibut cu sare și piper negru pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți fileurile de halibut până se rumenesc la exterior, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți peștele din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Gatiti si amestecati scapele de usturoi in aceeasi tigaie folosita pentru a gati pestele pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi ScapesUsturoi Scapes
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ciupercile morel și cimbru cu scapele de usturoi până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Usturoi ScapesUsturoi Scapes
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Îndoiți o bucată de hârtie pergament în jumătate transversal. Folosiți foarfece pentru a tăia o formă de inimă foarte mare de valentine din hârtia pliată, cât mai mare posibil. Repetați cu pergamentul rămas pentru a face 4 forme mari de inimă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Deschideți formele inimii; periați părțile drepte ale inimilor cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
10
Așezați 1/4 amestec de ciuperci morel în jumătatea stângă (unoiled) a fiecărei inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Așezați un file de halibut pe amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Presărați pește cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Îndoiți jumătatea dreaptă unsă a inimii peste pește. Îndoiți aproximativ 1/4 inch de hârtie pergament, începând de la capătul rotunjit și mergeți până la punct, pliați pe măsură ce mergeți. Îndoiți marginea a doua oară pentru a închide peștele și ciupercile într-un pachet cu o margine dublă pliată, sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
14
Lăsați aproximativ 1/4 inch din punctul de jos desfăcut.
15
Folosiți un pai introdus în fundul deschis pentru a sufla aer în mănunchi, făcându-l să se umfle ca un balon mic. Răsuciți fundul închis pentru a închide aerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
16
Așezați mănunchiuri de pergament pe 2 foi de copt; nu lăsați mănunchiurile să se atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele nu mai este translucid în centru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
18
Pentru a servi, farfuriați fiecare porție și tăiați cu grijă pergamentul pentru a dezvălui peștele, ciupercile și sucurile. Bundle va elibera abur fierbinte când este deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista