Pește Gefilte La Cuptor

Pește Gefilte La Cuptor
Pește Gefilte coapte ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 222 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. Mergeți la magazin și ridicați sare, apa poate fi folosită în loc de stoc de pește, file de pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Pește Gefilte La Cuptor, Pește Gefilte La Cuptor, și Pește Gefilte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătește peștele. Lucrând în loturi, dacă este necesar, așezați fileurile de pește, știucă și cambulă în recipientul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
PikePike
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați peștele într-un castron mare. Aduceți stocul de pește la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați masa matzo, ouăle, zahărul, cimbru, pătrunjelul, coaja de lămâie, sarea și piperul în vasul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se combină bine. Formați amestecul de pește în torturi ovale de aproximativ 2 pe 4 inci. Coborâți cu grijă prăjiturile în stocul de pește care fierbe, reveniți la fierbere, coborâți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 20 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tortele într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Se strecoară stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină în vasul cu chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Lăsați stocul să se răcească (se va gelifica) și apoi dați-l la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Coaceți peștele. Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, scoateți chiftelele de pește din gelatină și transferați-le pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Coaceți prăjiturile până se caramelizează ușor pe margini—aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Se servește acoperit cu o bucată de bulion gelatinos și niște morcovi fierți cu hrean pregătit pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Pește Gefilte: borcan sau proaspăt?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Apariția bucătăriilor comerciale kosher a crescut foarte mult numărul de alimente convenabile disponibile pentru gospodăriile evreiești. Printre articolele care au devenit disponibile pe scară largă pe rafturile magazinelor alimentare din toată America s-a numărat peștele gefilte jarred, acele bile gătite de pește măcinat denumite cu dragoste "hot dogs of the sea."Mătușa Lil a făcut pește gefilte de la zero, suferind procesul laborios și dezordonat de a trece peștele printr-o mașină de tocat carne înainte de a forma bilele, gătindu-le încet într-un stoc pregătit cu grijă, coacându-le și servindu-le cu morcovi și hrean. Mama mea a îmbrățișat complet versiunea borcan, chiar păstrând-o la îndemână ca o gustare la frigider, ceva ce putea fi mâncat rece chiar din borcan după școală. Amplasat pe o frunză de salată și garnisit cu grămezi mici de hrean alb sau roșu, peștele gefilte a făcut apariții regulate pe masa familiei noastre la mesele de sărbători, unde participanții s-au împărțit invariabil în două grupuri: "îmi place peștele gefilte!"contingent și" cum poți mânca chestia aia dezgustătoare?"grup.Todd: cu siguranță am căzut în ultima tabără. Odată ce mi-am dat seama că peștele gefilte este într-adevăr doar o interpretare a quenelles de broche (ovale braconate de mousse de știucă), treaba a fost ușoară. Am făcut un pește pur de pește roșu, știucă și cambulă, l-am legat cu ouă și făină matzo și am format amestecul în chiftele. Braconajul lor în stoc de pește conferă aromă. Puteți servi pește gefilte rece, dar îmi place să fac pasul suplimentar de a le coace—le conferă o anumită culoare și scoate în evidență aroma subtilă a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
CambulăCambulă
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
PikePike
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
12
Din Noua masă evreiască: rețete moderne de sezon pentru mâncăruri tradiționale de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray cu David Hagedorn. Text copyright 2013 de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray; fotografii Copyright 2013 de Renee comet. Publicat de St. Martin ' s Press.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista