Pește Gefilte La Cuptor
Pește Gefilte coapte ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 222 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. Mergeți la magazin și ridicați sare, apa poate fi folosită în loc de stoc de pește, file de pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Pește Gefilte La Cuptor, Pește Gefilte La Cuptor, și Pește Gefilte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătește peștele. Lucrând în loturi, dacă este necesar, așezați fileurile de pește, știucă și cambulă în recipientul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și procesați până la piure.
Transferați peștele într-un castron mare. Aduceți stocul de pește la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați masa matzo, ouăle, zahărul, cimbru, pătrunjelul, coaja de lămâie, sarea și piperul în vasul cu pește.
Se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se combină bine. Formați amestecul de pește în torturi ovale de aproximativ 2 pe 4 inci. Coborâți cu grijă prăjiturile în stocul de pește care fierbe, reveniți la fierbere, coborâți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 20 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tortele într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Se strecoară stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină în vasul cu chiftelele.
Lăsați stocul să se răcească (se va gelifica) și apoi dați-l la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Coaceți peștele. Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, scoateți chiftelele de pește din gelatină și transferați-le pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți prăjiturile până se caramelizează ușor pe margini—aproximativ 20 de minute.
Se servește acoperit cu o bucată de bulion gelatinos și niște morcovi fierți cu hrean pregătit pe lateral.
Pește Gefilte: borcan sau proaspăt?
Apariția bucătăriilor comerciale kosher a crescut foarte mult numărul de alimente convenabile disponibile pentru gospodăriile evreiești. Printre articolele care au devenit disponibile pe scară largă pe rafturile magazinelor alimentare din toată America s-a numărat peștele gefilte jarred, acele bile gătite de pește măcinat denumite cu dragoste "hot dogs of the sea."Mătușa Lil a făcut pește gefilte de la zero, suferind procesul laborios și dezordonat de a trece peștele printr-o mașină de tocat carne înainte de a forma bilele, gătindu-le încet într-un stoc pregătit cu grijă, coacându-le și servindu-le cu morcovi și hrean. Mama mea a îmbrățișat complet versiunea borcan, chiar păstrând-o la îndemână ca o gustare la frigider, ceva ce putea fi mâncat rece chiar din borcan după școală. Amplasat pe o frunză de salată și garnisit cu grămezi mici de hrean alb sau roșu, peștele gefilte a făcut apariții regulate pe masa familiei noastre la mesele de sărbători, unde participanții s-au împărțit invariabil în două grupuri: "îmi place peștele gefilte!"contingent și" cum poți mânca chestia aia dezgustătoare?"grup.Todd: cu siguranță am căzut în ultima tabără. Odată ce mi-am dat seama că peștele gefilte este într-adevăr doar o interpretare a quenelles de broche (ovale braconate de mousse de știucă), treaba a fost ușoară. Am făcut un pește pur de pește roșu, știucă și cambulă, l-am legat cu ouă și făină matzo și am format amestecul în chiftele. Braconajul lor în stoc de pește conferă aromă. Puteți servi pește gefilte rece, dar îmi place să fac pasul suplimentar de a le coace—le conferă o anumită culoare și scoate în evidență aroma subtilă a peștelui.
Din Noua masă evreiască: rețete moderne de sezon pentru mâncăruri tradiționale de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray cu David Hagedorn. Text copyright 2013 de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray; fotografii Copyright 2013 de Renee comet. Publicat de St. Martin ' s Press.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.