Pește Gefilte La Cuptor

Pește Gefilte La Cuptor
Pește Gefilte coapte ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 222 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. Mergeți la magazin și ridicați sare, apa poate fi folosită în loc de stoc de pește, file de pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Pește Gefilte La Cuptor, Pește Gefilte La Cuptor, și Pește Gefilte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătește peștele. Lucrând în loturi, dacă este necesar, așezați fileurile de pește, știucă și cambulă în recipientul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
PikePike
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați peștele într-un castron mare. Aduceți stocul de pește la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați masa matzo, ouăle, zahărul, cimbru, pătrunjelul, coaja de lămâie, sarea și piperul în vasul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se combină bine. Formați amestecul de pește în torturi ovale de aproximativ 2 pe 4 inci. Coborâți cu grijă prăjiturile în stocul de pește care fierbe, reveniți la fierbere, coborâți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 20 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tortele într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Se strecoară stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină în vasul cu chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Lăsați stocul să se răcească (se va gelifica) și apoi dați-l la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Coaceți peștele. Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, scoateți chiftelele de pește din gelatină și transferați-le pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți prăjiturile până se caramelizează ușor pe margini—aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește acoperit cu o bucată de bulion gelatinos și niște morcovi fierți cu hrean pregătit pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
Pește Gefilte: borcan sau proaspăt?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Apariția bucătăriilor comerciale kosher a crescut foarte mult numărul de alimente convenabile disponibile pentru gospodăriile evreiești. Printre articolele care au devenit disponibile pe scară largă pe rafturile magazinelor alimentare din toată America s-a numărat peștele gefilte jarred, acele bile gătite de pește măcinat denumite cu dragoste "hot dogs of the sea."Mătușa Lil a făcut pește gefilte de la zero, suferind procesul laborios și dezordonat de a trece peștele printr-o mașină de tocat carne înainte de a forma bilele, gătindu-le încet într-un stoc pregătit cu grijă, coacându-le și servindu-le cu morcovi și hrean. Mama mea a îmbrățișat complet versiunea borcan, chiar păstrând-o la îndemână ca o gustare la frigider, ceva ce putea fi mâncat rece chiar din borcan după școală. Amplasat pe o frunză de salată și garnisit cu grămezi mici de hrean alb sau roșu, peștele gefilte a făcut apariții regulate pe masa familiei noastre la mesele de sărbători, unde participanții s-au împărțit invariabil în două grupuri: "îmi place peștele gefilte!"contingent și" cum poți mânca chestia aia dezgustătoare?"grup.Todd: cu siguranță am căzut în ultima tabără. Odată ce mi-am dat seama că peștele gefilte este într-adevăr doar o interpretare a quenelles de broche (ovale braconate de mousse de știucă), treaba a fost ușoară. Am făcut un pește pur de pește roșu, știucă și cambulă, l-am legat cu ouă și făină matzo și am format amestecul în chiftele. Braconajul lor în stoc de pește conferă aromă. Puteți servi pește gefilte rece, dar îmi place să fac pasul suplimentar de a le coace—le conferă o anumită culoare și scoate în evidență aroma subtilă a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
CambulăCambulă
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
PikePike
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
12
Din Noua masă evreiască: rețete moderne de sezon pentru mâncăruri tradiționale de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray cu David Hagedorn. Text copyright 2013 de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray; fotografii Copyright 2013 de Renee comet. Publicat de St. Martin ' s Press.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista