Pește De Lămâie Și Dovlecei De Vară Coapte În Pergament

Peștele de lămâie și dovlecel de vară coapte în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 272 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână lămâie, dovlecei, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Pește Sălbatic În Pergament Cu Ierburi De Vară, Pergament-pește și roșii coapte, și Pește de bază coapte în rețetă pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mediu, combinați dovleceii, dovleceii, ceapa, uleiul, sarea de linguriță și piperul de linguriță.
Împărțiți legumele între 4 bucăți de pergament de 12 până la 15 inci.
Așezați peștele peste fiecare grămadă de legume și acoperiți cu feliile de lămâie, măslinele și cimbru.
Îndoiți pergamentul peste pește, apoi sigilați fiecare pachet făcând mici pliuri suprapuse de-a lungul marginilor.
Așezați pe 2 foi de copt și coaceți timp de 20 de minute.Pachetele de pește pot fi preparate și refrigerate până la 1 zi.adaptat de la Real Simple