Pește Cu Lămâie, Unt, Sos De Capere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 135 calorii. Dacă 48 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pește cu lămâie, unt, sos de Caper ar putea fi un uimitor pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, făină, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Halibut Cu Lămâie, Unt, Caper Și Sos De Mărar, Sos de unt de lămâie pentru pește, și Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.