Pește crocant de plante cu cartofi parmezan

Pește crocant de plante cu cartofi parmezan
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 30 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de pkt. shake ' n bake Chicken coating mix, frunze de busuioc, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pește crocant de plante cu cartofi parmezan, Pește de ierburi de lămâie cu cartofi prăjiți crocanți, și Cartofi Prăjiți Cu Ierburi Crocante.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pulverizați foaia de copt acoperită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Adăugați 1 linguriță. busuioc la acoperire se amestecă în punga agitator; se agită ușor pentru a combina. Utilizați pentru a acoperi pește ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Se pune în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți 20 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița. Între timp, gătiți cartofii în apă clocotită într-o cratiță mare de 15 până la 20 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scurgeți cartofii; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați lapte, topping ras, brânză cremă cu conținut redus de grăsimi, rozmarin și busuioc rămas; amestecați până când amestecul este amestecat și cu consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare în UleiRoșii Uscate La Soare în Ulei
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
8
Serviți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista