Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 30 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de pkt. shake ' n bake Chicken coating mix, frunze de busuioc, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pește crocant de plante cu cartofi parmezan, Pește de ierburi de lămâie cu cartofi prăjiți crocanți, și Cartofi Prăjiți Cu Ierburi Crocante.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați foaia de copt acoperită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Adăugați 1 linguriță. busuioc la acoperire se amestecă în punga agitator; se agită ușor pentru a combina. Utilizați pentru a acoperi pește ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Se pune în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 20 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița. Între timp, gătiți cartofii în apă clocotită într-o cratiță mare de 15 până la 20 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți cartofii; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați lapte, topping ras, brânză cremă cu conținut redus de grăsimi, rozmarin și busuioc rămas; amestecați până când amestecul este amestecat și cu consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare în Ulei
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.