Pește Crocant Auriu Sotat
Peștele auriu crocant este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cambulă, sare și piper kosher, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Suc de fructe de aur cu creveți saut Unktifed, Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Și Stafide Aurii, și Saut varza de Bruxelles cu Bacon si stafide aurii.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți peștele clătind și mângâind uscat, fără a stoarce carnea delicată de pește. Sare și piper ambele părți ale peștelui.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie medie.
Nota bucătarului: nu folosiți o tigaie antiaderentă.
Uleiul trebuie să fie lucios, dar nu fumat. În timp ce uleiul se încălzește, luați un prosop de hârtie proaspăt și uscați peștele a doua oară și dragați peștele în făină pe ambele părți, îndepărtând excesul. Acest lucru vă va face frumos crusta-mistuitoare foarte simplu de manevrat!
Puneți peștele în tigaie și gătiți netulburat timp de 3 minute. Întoarceți peștele, fiind ferm cu spatula pentru a răzui întreaga crustă aurie atunci când răsturnați. Odată răsturnat, așezați 1/2 lingură de unt deasupra fiecărei bucăți de pește și lăsați-l să se topească în cratiță. Se poate rumeni oarecum, dar nu ar trebui să ardă. Lăsați amestecul să gătească încă 2 minute și apoi scoateți peștele. Deglazați tigaia cu sucul de lămâie (aveți grijă cu stropi!), și răzuiți rapid bucățile de aromă maro. Aruncați pătrunjelul, gustați condimentele și lingurați o linguriță de unt bogat de lămâie pe pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio