Pește Cremos Acoperit Cu Midii Și Creveți

Pește Cremos Acoperit Cu Midii Și Creveți
Peștele cremos acoperit cu midii și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 8,35 USD pe porție. O porție conține 1413 calorii, 57G de proteine, și 103G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Linguine Cu Midii Și Creveți, Plăcinte de pește cu somon afumat, creveți și mărar, și Paste cremoase cu ciuperci și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Notă faceți mai întâi sosul și lăsați-l pe foc, deoarece timpul de gătit al fileurilor de pește este foarte quick.In o tigaie încinge puțin ulei și gătește ușor usturoiul, nu vrei să-l arzi, adaugă ceapa verde și gătește aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.Fierbeți, aburiți sau cuptorul cu microunde morcovii și fasolea până se înmoaie, așezate pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți laptele în tigaie, adăugați ambele stocuri. Se amestecă făina de porumb cu puțină apă și se adaugă jumătate din amestec, se amestecă până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați smântână, suc de lămâie, vin alb, smântână și muștar amestecați până bine.combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se adaugă brânzeturile și se amestecă până se topește, se adaugă amestecul de ceapă de usturoi și mărarul. Dacă consistența sosului nu curge ca un bulion, nu adăugați făina de porumb rămasă. Dacă trebuie să fie îngroșat puțin mai mult pentru a-l face mai mult un sos, aici adăugați făina de porumb rămasă. Am adăuga un pic la un moment dat până la consistența dorită. ( Nu știu de ce, dar uneori am nevoie de toată făina de porumb și alteori ceea ce adaug la început este suficient.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Adăugați morcovii, fasolea, carnea de midie și creveții. Lăsați la foc mic în timp ce gătiți peștele, amestecați sosul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Se toarnă puțin ulei într-o tigaie și se încălzește. Bateți ușor peștele pe ambele părți cu făină, așezați fileul în tigaie (tigaia trebuie să fie suficient de fierbinte încât peștele să sfârâie atunci când este adăugat, reduceți focul la foc mediu imediat) gătiți, fără a mișca peștele, până când marginile fileurilor sunt opace și fundul este maro auriu, 3 până la 4 minute.Întoarceți căldura pe sos, astfel încât să fie frumos și fierbinte când este servit. Întoarceți peștele și gătiți din nou fără a mișca peștele, 3-4 minute. Acest lucru este pentru fileuri groase, pentru subțire va fi doar 2-3 minute a side.To serviți așezați o movilă de cartofi piure într-un castron mare, așezați fileul deasupra și turnați sosul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Revista