Pește Copt Umed
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, pește copt umed ar putea fi un spectaculos fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, file de somn, cremă condensată de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Somon Copt Umed, Pui La Cuptor Umed, și Pui la grătar la cuptor super umed sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați supa și laptele; înmuiați fileurile.
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați untul și sucul de lămâie; stropiți peste fileuri. Se acoperă cu chipsuri de cartofi.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 17-20 de minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Vinul OneHope Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.