Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt crocant. Această rețetă servește 2 și costă 5,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 501 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Copt Crocant, Pește Copt Crocant, și File De Pește Coapte Crocante.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 (200C)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați 1 lingură de pesmet cu 1 lingură de parmezan. Mi-am folosit robotul de bucătărie pentru că am vrut să pun un plus de aromă în topping, așa că am adăugatun chorizo puțin lăsat.Este modalitatea perfectă de a pune aromă și structură în topping. Nu aveți nevoie de o mulțime de chorizo, doar câteva bucăți mici. Pulsează până ajunge destul de bine. Puteți face acest lucru cu orice fel de cârnați tari sau chiar slănină sfărâmată sau pur și simplu rămâneți la pesmet și parmezan dacă vă place simplu.Curățați un morcov mediu. Se toacă fin morcovul și ceapa. De asemenea, puteți adăuga usturoi ras dacă doriți, nu l-am adăugat de data aceasta.Tăiați cât de mult (sau cât de puțin) mărar doriți sau pur și simplu folosiți mărar uscat. Nu sunt prea nebun după mărar, dar îmi place cum se combină cu peștele, așa că am folosit o cantitate moderată.Lovitură de acțiune! Îmi place cum a ieșit asta. Dacă lumina de afară devine atât de rea (în timpul toamnei) sunt forțată să folosesc un trepied, aș putea la fel de bine să-l folosesc în avantajul meu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Carne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți două linguri de unt și sotati ceapa și morcovul la foc mediu. Continuați să amestecați din când în când, nimic nu ar trebui să se rumenească.Dezghețați 4 bucăți de file de pește alb. Aveți întotdeauna în congelatorul meu, puteți face o mulțime de lucruri cu ele. Fac prăjituri grozave de pește cu puțin piure de cartofi rămași, câteva legume și ierburi proaspete.Când ceapa este translucidă, adăugați peștele. Doar puneți totul acolo, coborâți focul și lăsați-l să gătească până începe să se destrame. Întoarceți-l din când în când.Destul de curând peștele se va destrăma și fulg. Rupeți bucățile grosiere.Acoperiți peștele cu 1 lingură de făină, amestecați puțin și gătiți timp de un minut. Turnați încet laptele în timp ce amestecați cu grijă până când aveți o consistență de sos care vă place. Totuși, nu ar trebui să fie prea subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță Brite
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Adăugați un vârf bun de sare și piper. Mi-am folosit degetele și am continuat să verific condimentul, așa că nu vă pot oferi cantități exacte. Variază de fiecare dată când fac acest fel de mâncare.Ive a adăugat 1/2 linguriță de muștar Dijon, destul de greu în aromă, dar merge foarte bine cu peștele. Folosiți mai puțin dacă doriți. De asemenea, am aruncat o lingură de smântână și, din lipsă de suc proaspăt de lămâie, am comis sacrilegiu și am folosit unul dintre acele borcane de plastic și am stors puțin. Nu spune nimănui!În merge mărarul. Acum fierbeți sosul la foc mic încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Transferați totul într-un vas de copt. Când vezi acest amestec cremos de pește, știi doar că va avea un gust fantastic cu cartofi prăjiți, nu?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Presărați deasupra amestecul de pâine / parmezan.Până când totul este acoperit regal. Introduceți într-un cuptor preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până când blatul este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Serviți cu cartofi prăjiți și o salată de legume mixtă pe lateral. Băiatul meu nu are nevoie nici măcar de ustensile cu asta, pur și simplu folosește peștele ca o baie pentru cartofii prăjiți. Nu, nu l-am crescut așa, dar ce poți face? :) Tipărit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.