Pește Copt Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt crocant. Această rețetă servește 2 și costă 5,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 501 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Copt Crocant, Pește Copt Crocant, și File De Pește Coapte Crocante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 (200C)
Combinați 1 lingură de pesmet cu 1 lingură de parmezan. Mi-am folosit robotul de bucătărie pentru că am vrut să pun un plus de aromă în topping, așa că am adăugatun chorizo puțin lăsat.Este modalitatea perfectă de a pune aromă și structură în topping. Nu aveți nevoie de o mulțime de chorizo, doar câteva bucăți mici. Pulsează până ajunge destul de bine. Puteți face acest lucru cu orice fel de cârnați tari sau chiar slănină sfărâmată sau pur și simplu rămâneți la pesmet și parmezan dacă vă place simplu.Curățați un morcov mediu. Se toacă fin morcovul și ceapa. De asemenea, puteți adăuga usturoi ras dacă doriți, nu l-am adăugat de data aceasta.Tăiați cât de mult (sau cât de puțin) mărar doriți sau pur și simplu folosiți mărar uscat. Nu sunt prea nebun după mărar, dar îmi place cum se combină cu peștele, așa că am folosit o cantitate moderată.Lovitură de acțiune! Îmi place cum a ieșit asta. Dacă lumina de afară devine atât de rea (în timpul toamnei) sunt forțată să folosesc un trepied, aș putea la fel de bine să-l folosesc în avantajul meu.
Încălziți două linguri de unt și sotati ceapa și morcovul la foc mediu. Continuați să amestecați din când în când, nimic nu ar trebui să se rumenească.Dezghețați 4 bucăți de file de pește alb. Aveți întotdeauna în congelatorul meu, puteți face o mulțime de lucruri cu ele. Fac prăjituri grozave de pește cu puțin piure de cartofi rămași, câteva legume și ierburi proaspete.Când ceapa este translucidă, adăugați peștele. Doar puneți totul acolo, coborâți focul și lăsați-l să gătească până începe să se destrame. Întoarceți-l din când în când.Destul de curând peștele se va destrăma și fulg. Rupeți bucățile grosiere.Acoperiți peștele cu 1 lingură de făină, amestecați puțin și gătiți timp de un minut. Turnați încet laptele în timp ce amestecați cu grijă până când aveți o consistență de sos care vă place. Totuși, nu ar trebui să fie prea subțire.
Adăugați un vârf bun de sare și piper. Mi-am folosit degetele și am continuat să verific condimentul, așa că nu vă pot oferi cantități exacte. Variază de fiecare dată când fac acest fel de mâncare.Ive a adăugat 1/2 linguriță de muștar Dijon, destul de greu în aromă, dar merge foarte bine cu peștele. Folosiți mai puțin dacă doriți. De asemenea, am aruncat o lingură de smântână și, din lipsă de suc proaspăt de lămâie, am comis sacrilegiu și am folosit unul dintre acele borcane de plastic și am stors puțin. Nu spune nimănui!În merge mărarul. Acum fierbeți sosul la foc mic încă un minut sau două.
Transferați totul într-un vas de copt. Când vezi acest amestec cremos de pește, știi doar că va avea un gust fantastic cu cartofi prăjiți, nu?
Presărați deasupra amestecul de pâine / parmezan.Până când totul este acoperit regal. Introduceți într-un cuptor preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până când blatul este maro auriu și crocant.
Serviți cu cartofi prăjiți și o salată de legume mixtă pe lateral. Băiatul meu nu are nevoie nici măcar de ustensile cu asta, pur și simplu folosește peștele ca o baie pentru cartofii prăjiți. Nu, nu l-am crescut așa, dar ce poți face? :) Tipărit
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.