Pește condimentat roșu cu salată verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Peștele condimentat roșu cu salată verde ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită romaine, miere limpede, avocado și orez brun. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de pește conservată verde, verde, a iubitului de mărar, Salată verde cu nuci condimentate, și Salată De Fasole Verde Condimentată Harissa.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți fiecare file de pește cu 1 lingură de pastă de curry, apoi prăjiți pe o foaie de copt timp de 8-10 minute până când peștele se fulgează ușor.
Între timp, amestecați restul ingredientelor, în afară de orez, într-un castron mare, cu niște condimente.
Se servește cu peștele condimentat și orezul brun, plus pene suplimentare de var pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.