Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 172 calorii. Dacă aveți sos marinara), brânză mozzarella, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bețișoare de pește cu sos Marinara, Bastoane de brânză de usturoi cu Marinara, și Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), aranjați broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți cu ulei; se presară busuioc și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați bețișoare de pește pe broccoli. Puneți sosul marinara peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Se presara cu parmezan. Aranjați brânza mozzarella deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.