Pește Albastru La Cuptor: Pește Albastru
Bluefish copt: Bluefish este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală din sânge, ulei de măsline, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Încercați Pește Albastru La Cuptor, Pește Albastru Și Papillote, și Supă De Pește Albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați 4 bucăți de hârtie pergament în pătrate de 16 inci. Ungeți fiecare bucată de pergament cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați peștele albastru cu sare și piper și așezați chiar în centrul fiecărei bucăți de hârtie pergament. Împărțiți segmentele portocalii, florile de oregano și ceapa roșie deasupra celor 4 fileuri de pește și presărați fiecare cu pătrunjel și mentă,
Stropiți cu ulei de măsline și puțin suc din portocale. Îndoiți jumătatea stângă a pergamentului și sertizați marginile între degetul mare și arătător, astfel încât fiecare pungă să fie sigilată.
Periați fiecare pungă cu ulei de măsline.
Așezați fiecare pe o foaie de prăjituri și coaceți 10 minute.
Scoateți și prezent încă sigilate la fiecare restaurant. Folosind un cuțit ascuțit sau o pereche de foarfece, deschideți "cartoccio".
Stropiți cu ulei de măsline, adăugați niște coajă de portocală crudă, sare și mai mult suc de portocale. Mănâncă imediat.
Opțiunea A doua: Faceți punga de straturi duble de folie și gătiți pe un grătar timp de 8 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.