Pește acoperit cu Pecan cu sos Remoulade

Pește acoperit cu Pecan cu sos Remoulade
Peștele acoperit cu Pecan cu sos Remoulade este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.27 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1057 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți frunze de pătrunjel, maioneză, snapper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Prăjită Franceză Acoperită Cu Pecan Cu Sos De Fructe De Pădure, Roughy Acoperit Cu Pecan, și File De Somon Acoperit Cu Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, așezați pătrunjelul, ceapa verde, caperele și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
CapereCapere
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați maioneza, uleiul de măsline, sucul de lămâie și muștarul. Amestecați bine. Se răcește până se pregătește să se servească cu fructe de mare. Acest lucru se păstrează într-un recipient acoperit în frigider timp de câteva săptămâni. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. clătiți peștele, uscați și condimentați. Dragați peștele în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
MaionezăMaioneză
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fructe De MareFructe De Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți nucile pecan pe o farfurie și apăsați peștele în firimituri pentru a acoperi. Întoarceți fileurile și acoperiți cealaltă parte. Într-o fontă sau altă tigaie grea, rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de unt întreg cu uleiul. Când începe să sfârâie, căutați peștele aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Introduceți tigaia la cuptor timp de 6 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileurilor și de preferința dvs. pentru gradul de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se servește imediat cu sos Remoulade pe lateral și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fetzer Vineyards Valley Stejari Pinot Grigio
Fetzer Vineyards Valley Stejari Pinot Grigio
Acest Pinot Grigio este curat, cu un caracter înainte de fructe și o coloană vertebrală acidă crocantă . Există arome de mango, pere, condimente portocalii, lemongrass și ananas. În gură, există arome de fructe tropicale, mere, pere și o notă frumoasă de citrice portocalii, echilibrată cu mineralitate și un finisaj minunat, rotund.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista