Pește Aburit Cu Lămâie, Ghimbir Și Ardei Iute

Peștele aburit cu lămâie, ghimbir și ardei iute necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, sos hoisin, verdeață de primăvară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Pește aburit cu ghimbir, Pește Aburit Cu Ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.