Pește aburit cu Bietă și Haș de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele aburit cu smog și Hash de cartofi. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cod, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Cartofi Fingerling-Hash de praz cu Bietă elvețiană și ouă, Sote-Bietă Elvețiană aburită, și Ardei și hașiș de brânză elvețiană cu ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și amestecați, asigurându-vă că nimic nu se lipeste de fundul tigaiei, până când încep să se coloreze, 3 până la 4 minute.
Adăugați ceapa, tulpinile de smog și fulgii roșii de chile și condimentați cu sare și piper. Dacă ceapa sau smogul încep să se lipească, adăugați două linguri de bulion de pui și continuați să gătiți. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați stocul rămas și pliați frunzele de smog până se ofilesc ușor, amestecând pentru a se combina.
Condimentează peștele cu sare și piper. Coborâți focul la mediu și așezați cu grijă fileurile de pește deasupra hash-ului, acoperiți și gătiți până când peștele a fiert și fulgi cu tras cu o furculiță, 3 până la 5 minute.
Se presara cu suc de lamaie si patrunjel.
Transferați pe farfurii de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.