Petreceri Potluck: suntem pe o barcă
Petreceri Potluck: suntem pe o barcă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1193 calorii, 66g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți parmezan, nuci de pin, phoebe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Petreceri Potluck: Liceu Muzical 4, Super sandvișuri pentru petrecerile copiilor, și Hummus clasic pentru petreceri pentru rețete similare.
Ingrediente Porții:
85 Nuci de orice fel (tocate) copilul rucola 473 6 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri 2 pachete felii de ciuperci albe 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Pesto De Bază Cu Busuioc 454 Nuci de orice fel (tocate) lapte de vacă sau mozzarella de bivoliță, sfâșiată în bucăți rustice 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată fursecuri cu ciocolată, coapte expert de Steph 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Meniu: sandvișuri cu salată de pui Pesto; fursecuri cu fulgi de ovăz portocalii și fursecuri cu ciocolată Bitsy (Steph); Hummus Boursin( Sophie); bere ( James) 2 pâini ciabatta, tăiate în jumătate pe lungime 1 catel de usturoi 2 1 lămâie, sucată 3 (iarnă) 1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire 59 6 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri 1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni) 59 6 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri parmezan ras 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Îndoiți parmezanul și gustați pentru condimentare. Adăugați sare și suc de lămâie suplimentar pentru aciditate, după cum este necesar 237 6 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri pesto (a se vedea mai jos pentru reteta de baza, sau de a folosi magazin cumparat) 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Sandvișuri cu salată de pui Pesto cu rucola și roșii uscate 59 6 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri nuci de pin, prăjite 1 pui rotisor, toată carnea îndepărtată (albă și închisă) și mărunțită 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată sare dupa gust 8 roșii uscate la soare (de preferință ambalate în ulei de măsline), feliate subțire 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Tip: prânz nautic Potluck 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Eveniment: suntem pe o barcă, în octombrie 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată De la bucătăria mea, uneori pe o barcă, până la a ta 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Fixați bine folia de plastic în jurul celor două pâini, apoi înfășurați fiecare în folie de tablă. Păstrați într-un răcitor sau păstrați-l umbrit până la timp pentru a mânca 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Phoebe, bucătăreasa cu un sfert de viață 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Rețete 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Melodii: Noe ' s Boat Mix 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată Locul de desfășurare: barca familiei Robbins, Long Island Sound 8 Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată burtă caldă, corpuri reci