Petrecere Cu Mămăligă

Petrecere Cu Mămăligă
Polenta Party ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 330 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, făină de semolă, fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Idei de petrecere pentru o petrecere tematică italiană, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați polenta și semolina și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie sau caserolă grea din oțel inoxidabil,
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați stocul, smântâna, nucșoara și sarea și puneți-le la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic și amestecați încet, dar constant, în Mămăligă și semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Continuați să amestecați, permițând amestecului să revină la foc mic și apoi reduceți căldura, astfel încât amestecul să buleze abia. Amestecați polenta încă aproximativ 5 minute, până se îngroașă și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Presărați brânza rasă peste polenta fierbinte și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
În timp ce mamaliga este cald răspândit uniform într-un 8 ung de 8 inch tigaie pătrat. Lăsați polenta să se răcească aproximativ 10 minute și apoi acoperiți-o cu folie de plastic. Refrigerați 2 până la 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
După ce polenta s-a răcit bine, slăbiți părțile laterale ale polentei rulând un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați în pătrate de 2 inch sau după cum doriți. Ridicați bucățile cu atenție cu o spatulă mică și așezați-le pe o tigaie mică. Grătați sau fierbeți bucățile de mămăligă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți cu o varietate de toppinguri, cum ar fi parmezan, bolognese, ciuperci balsamice și rabe de broccoli cu fulgi de chili zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
BologneseBolognese
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista